Active Learning Training Center a capatat contur in 2008 fiind proiectul Uniscan Grup Educational menit sa asigure in maniera inovativa si stimulatoare programe de formare continua pentru profesorii de limba engleza. Formatorii recunoscuti pe plan international, modelele de bune practici legate de procesul didactic, propria noastra intâlnire cu psihologia dezvoltarii umane si psihologia invatarii ne-au incurajat sa ne dezvoltam si sa ne extindem viziunea. in timp, constientizând importanta sustinerii modelului educatiei continue, rolul profesorilor de deschizatori de orizonturi si relatia care se construieste intre cei care educa, copiii cu care lucreaza si parintii acestora - sfera noastra de interes s-a extins in mod firesc in directia programelor educative cu o mai larga adresabilitate.
Ne stimuleaza nevoia de invatare si dezvoltare personala a copiiilor si adolescentilor, ne provoaca dificultatea rolului parental, si sustinem misiunea dificila a profesorilor si a psihologilor care sunt modele pentru cei din jur si neobositi promotori ai transformarii personale si atingerii propriului potential.

Ne dorim sa va putem sprijini si insoti in propriul parcurs de crestere personala si profesionala, oferindu-va sansa de a descoperi si accesa perspective noi.


 


Va invitam sa deveniti partenerii nostri intru educare raspunzând propriilor nevoi de a crea, de a da chip, forma si continut fiintei umane. Pastrati curiozitatea pentru cunoastere, pentru descoperire, pentru a imbunatati, a schimba, a evolua, a invata si pentru a trai constient. Dati aceasta curiozitate mai departe. Modelul personal atinge cursul altor vieti, contribuind la schitarea scenariilor de viata ale celor mici pentru când vor fi mari. intâlnirea dintre generatii, la fel cu cea dintre un invatacel si modelul sau educatorul lui este intotdeauna o intâlnire semnificativa, din care, de multe ori, se naste un nou inceput.


Newsletter
Abonare
Scroll <