02902725Active Learning Training Center si-a inceput activitatea in 2009 implicandu-se in special in formarea profesionala a profesorilor  de limba engleza, aducand in Romania traineri de renume international precum Mario Rinvolucri, Bonnie Tsai, Sheelagh Dellar, sau Chaz Pugliese, oferind o viziune holistica asupra educatiei, o abordare umanista care plaseaza elevul in centrul procesului educativ si il angajeaza pe acesta in totalitatea dimensiunilor sale cognitive, emotionale, fizice si spirituale. In timp, Centrul Educational Active Learning, si-a extins activitatea in sfera dezvoltarii personale adresandu-se copiilor, elevilor, adolescentilor si adultilor oferind programe educationale de dezvoltare personala desfasurate in scoli, in cadrul orelor de curriculum la decizia scolii, orelor de dirigentie sau ca ateliere optionale dupa cursuri, precum si grupuri de dezvoltare personala  prin psihodrama pentru adulti in studioul de psihodrama al centrului.

Misiunea noastra este de a educa, de a sustine fiinta umana in demersul ei de autocunoastere, in demersul ei de a atinge o stare de bine, indiferent de varsta la care se demareaza acest demers. Sustinem copilul inca de la gradinita cu ajutorul grupurilor de dezvoltare personala, pe parcursul scolii cu proiecte si programe educationale, sustinem si consiliem parintii in relationarea lor cu proprii copii, in inter-relationarea de cuplu si in familie, precum si scoala ca institutie in interactiunea ei cu profesorii, elevii, si parintii acestora, sau pe profesorii, si consilierii psihologici oferindu-le posibilitatea consilierii, formarii profesionale si personale.

02142749

Valorizam bucuria de a  trai frumos, la standarde inalte de calitate a vietii, iubirea si respectul de sine, armonia interioara si relationala, sanatatea corpului, a mintii si a sufletului, constientizarea de sine, capacitatea de a ne scrie propriul scenariu de viata, in acord cu nevoile si dorintele noastre, capacitatea de gestionare emotionala, invatarea continua pe toata durata vietii.

Ne focusam activitatea pe triunghiul format din parinte, profesor, elev cu scopul de a transmite cunoasterea de care este nevoie pentru ca elevul sa primeasca actiuni, comportamente, atitudini propice pentru atingerea unei stari de bine, care sa-i permita acestuia o dezvoltare armonioasa si trairea unei vieti de calitate. Este nevoie de o vindecare a durerilor din sufletul parintilor sau al profesorilor care nu au avut parte de o copilarie armonioasa, astfel incat sa devenim constienti de modalitatile noastre de functionare, de modelele parentale pe care le-am copiat, si pe care le transmitem automat, nu numai pentru a putea educa si contribui la o evolutie armonioasa a copiilor nostri, ci si pentru a ne putea oferi noua insine schimbarea de care avem nevoie pentru ca propria viata sa-si cresca standardele de calitate, pentru a putea trai asa cum ne dorim.

02242582

Venim in acest sens cu propria experienta de viata, aducem in lucrul cu fiinta umana cunoasterea si experienta in pedagogie, psihologie si psihoterapie, folosim metode de autocunoastere, constientizare si explorare precum psihodrama clasica moreniana, psihodrama psihanalitica, gruppo operativo, metode cu ajutorul carora aducem impreuna pe scena din studioul de psihodrama lumea noastra interna, retraim experiente trecute, le regandim, le retraim si le resemnificam in acord cu nivelul nostru actual de cunoastere. Renuntam la actiunile si comportamentele nedorite, si ne rescriem scenariul de viata, asa cum ne dorim sa fie de acum incolo. Ne armonizam cu noi insine, ne armonizam relatiile cu fiintele dragi din jurul nostru fie ei soti, sotii, copii, parinti, prieteni sau colegi de serviciu.

02242584

Abordam fiinta umana holistic, in toate dimensiunile ei, respectam adevarul subiectiv, respectam confidentialitatea, sustinem demersurile proprii de resemnificare, continand temerile si emotiile negative. Pasim impreuna spre redescoperirea propriului sine, cu curaj, si incredere in propria reusita.


Scroll <