Atentionare
Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie.

activelearningcenter.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai prin folosirea informatiilor furnizate de activelearningcenter.ro.

Termeni si conditii de acces a siteului activelearningcenter.ro
Prin accesarea siteului activelearningcenter.ro aflat la adresele http://activelearningcenter.ro , denumit in continuare "activelearningcenter.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord.
Acest website este mentinut si actualizat de catre SC Active Learning Training Center SRL.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti activelearningcenter.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al activelearningcenter.ro va fi consideram, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea contului dvs. si a continutului "activelearningcenter.ro"
3. Suspendarea accesului
4. Inregistrare, parole si responsabilitati
5. Confidentialitate
6. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
7. Forta majora
11. Diverse
12. Lege aplicabile si jurisdictie


1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul activelearningcenter.ro apartin Active Learning Training Center SRL si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele activelearningcenter.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea activelearningcenter.ro.

2. Utilizarea contului dvs. si a continutului activelearningcenter.ro
Puteti copia si printa continutul activelearningcenter.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul activelearningcenter.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Orice utilizare a continutului activelearningcenter.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului activelearningcenter.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: bookshop@activelearningcenter.ro.

3. Suspendarea accesului
activelearningcenter.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la contul de acces activelearningcenter.ro sau la Continutul activelearningcenter.ro sau la o parte a acestui continut.

4. Inregistrare, parole si responsabilitati
Accesul dvs. la contul de utilizator activelearningcenter.ro este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. activelearningcenter.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa va deconectati ("log off / sign out") din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare. Va sfatuim de asemenea, sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteul activelearningcenter.ro
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, activelearningcenter.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre.

5. Acord de confidentialitate
Informatiile pe care dvs. le furnizati despre dvs. catre activelearningcenter.ro vor fi folosite doar in concordanta cu termenii de Confidentialitate ai activelearningcenter.ro.

6. Lipsa a garantiei si declinari de raspundere
Desi in fiecare moment activelearningcenter.ro face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate in site, activelearningcenter.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau a produselor si serviciilor aparute sub egida activelearningcenter.ro. activelearningcenter.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca activelearningcenter.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
La cererea activelearningcenter.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere activelearningcenter.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

7. Forta Majora
activelearningcenter.ro, afiliatii sai si in general, furnizorii de informatie catre activelearningcenter.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de activelearningcenter.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa activelearningcenter.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la activelearningcenter.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele activelearningcenter.ro, erorile de operare, greva, etc.

8. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord.
activelearningcenter.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, activelearningcenter.ro va va notifica prin intermediul emailului schimbarile intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor activelearningcenter.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.
Parti ale continutului inclus in activelearningcenter.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care activelearningcenter.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului activelearningcenter.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. activelearningcenter.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, activelearningcenter.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din activelearningcenter.ro.

Notficari
Orice notificare catre activelearningcenter.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

9. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.1. Date de contact
2. Generalitati
3. Ce informatii colectam de la dvs.
4. Cand si cum este folosita informatia.
5. Cum protejam noi informatia.
6. Cine are acces la informatia colectata de la dvs.
7. Cum se pot corecta erorile
8. Partajarea informatiilor catre terti.

1. Date de contact
Aceasta aplicatie online - activelearningcenter.ro - este administrata de Active Learning Training Center SRL, companie romaneasca, care poate fi contactata la adresa: Bucuresti, Str. Rucar, Nr.17, cod postal 012256, sector 1, Romania, cod Fiscal RO11209151, nr. inregistrare Registrul Comertului J40/10638/1998.

2. Generalitati
Va asiguram ca luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in site-ul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.
Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dvs., va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: bookshop@activelearningcenter.ro

3. Ce fel de informatii colectam de la dvs?
activelearningcenter.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai prin urmatoarele modalitati:

  • direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverul care gazduieste aplicatia web activelearningcenter.ro
  • prin intermediul cookie-urilor.

Informatie furnizata direct de utilizator:
Atunci cand va creati un cont de utilizator sau doar va abonati la serviciul de newsletter activelearningcenter.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. postala, adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Este important ca datele furnizate sa fie valide, astfel incat sa evitam neplacerile cauzate de livrarile comenzilor catre dvs. la o adresa eventual gresita.

Informatie din raportul de trafic al serverului:

Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. activelearningcenter.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

4. Cum si cand este folosita informatia
activelearningcenter.ro foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

  • in cazul in care sunteti abonat la newsletterul activelearningcenter.ro, vom folosi informatiile furnizate de dvs. pentru a va putea transmite aceste informari
  • in cazul in care comandati produse din magazinul nostru, vom utiliza informatiile furnizate de dvs. pentru a va putea trimite produsele comandate

5. Cum protejam noi informatia colectata de la dvs.
Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. activelearningcenter.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. activelearningcenter.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa apasati "log off" / "sign out" din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului dvs. de pe activelearningcenter.ro. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat, la sfarsitul navigarii dvs. in aplicatia web activelearningcenter.ro
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, activelearningcenter.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6. Cine are acces la informatia colectata de la dvs.
Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, activelearningcenter.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.
In acelasi timp insa, activelearningcenter.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor activelearningcenter.ro

In concluzie, atunci cand accesati siteul activelearningcenter.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteului activelearningcenter.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.
De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru.

7. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs.
Daca va creati un cont pe activelearningcenter.ro, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea website-ului nostru.

8. Partajarea informatiilor catre terti
Siteul activelearningcenter.ro, poate folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieurilor. In masura in care acest lucru se va intampla, activelearningcenter.ro va include in acordul sau de confidentialitate linkuri catre acordurile de confidentialitate ale retelelor de advertising partenere.

Va multumim,
Echipa activelearningcenter.ro

Newsletter
Abonare
Scroll <