Devin părinte

Devin părinte

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie Centrul educațional DA, Str. Adrian 22-24, sector 5, Bucuresti

Devenind părinţi parcurgem o călătorie ce oferă minunata ocazie de a ne reinventa ca persoane şi a da un nou sens vieţii. Venirea pe lume a fiecărui copil este unică, o tranziţie psihologică pentru ambii părinţi.

Devenim părinţi treptat, pas cu pas – când ne hotărâm să avem un copil, când concepem, pe parcursul sarcinii, la naştere, pe măsură ce protejăm şi îngrijim bebeluşul – câte puţin în fiecare moment. Şi ulterior va fi o devenire pe tot parcursul vieţii, chiar şi după ce copiii cresc. În timpul sarcinii şi a primelor luni de viaţă ale copilului părintele se străduieşte să facă ceva ce nu a mai făcut vreodată. Cu fiecare zi viaţa se schimbă şi se reorganizează complet. În timp tensiunea diminuează, părintele se adaptează noului rol iar fiecare etapă de creștere a copilului îl pregăteşte pentru următoarele. Este esenţial să menţii deschiderea către informaţie, să soliciţi ajutor şi îndrumare în luarea unor decizii adesea marcate emoţional.

Cu acest grup de informare şi suport pentru viitorii şi proaspeţii părinţi ne propunem să creăm un spatiu de siguranţă, încredere, încurajare a exprimării şi susţinere a adaptării la noul rol. Iată câteva dintre temele ce vor fi abordate:

  • Suntem unici! Avem un stil unic de a reflecta la noi înşine şi de a vorbi despre sine în acest rol de viitor şi proaspăt părinte. Apar întrebări, descoperi lucruri la care să reflectezi şi pe care doreşti să le schimbi, re-evaluezi relaţii.
  • De la asigurarea supravieţuirii bebeluşului şi până la crearea unei legături apropiate cu acesta – sunt multe aspecte pentru care este necesar să ne pregătim.
  • În timp ce mama şi tatăl îşi construiesc fiecare identitatea de părinte, relaţia de cuplu evoluează la un nou nivel.
  • Particularităţile diferitelor perioade: sarcină, postpartum, etape de ezvoltare a bebeluşului. Noul context de viață necesită o înţelegere diferită, o pespectivă completă şi prioritizări.
  • Este o perioadă plină de bucurii şi încărcată de provocări, deopotrivă. Sunt naturale momentele cu emoţii intense în care ritmul devine copleşitor, te lupţi cu epuizarea fizică sau psihică, simţi frică sau vinovăţie, ai îndolieli sau nu găseşti soluţii.
  • Care este influenţa istoriei personale de viaţă şi a stilului de atașament al părintelui, cum se formează cel al copilului.
  • Fii bine cu tine! Cum ai grijă de propria persoană, ce îţi aduce echilibru şi relaxare, ce te bucură şi cum să îţi reîncarci bateriile?
  • Familia extinsă se adaptează şi sunt necesare abordări şi limite care să asigure starea de bine a tuturor.

Întâlnirile se vor desfăşura săptămânal, la Centrul educațional DA, str. Adrian 22-24, sector 5, București, miercurea, între orele 18:00 şi 19:30.

Numărul maxim de participanți la grupul de suport este de 12 persoane. Acesta funcționează ca grup de lucru deschis. Beneficiile participării la grup sunt maximale pentru acei participanți care iau parte la cel puțin 8 de ședințe de lucru în grup, din cele 10 posibile, cu frecvență săptămânală. Durata unei ședințe de lucru în grup este de 90 de minute. Grupul se va constitui în funcție de solicitările primite din partea dvs, după parcurgerea unui interviu preliminar gratuit. 

Prețul cursului este de 1000 lei (100 lei/ședință) și se achită astfel:

- când se face înscrierea la curs pe site se achită online prima ședință, respectiv 100 lei;

- restul se achită în numerar sau cu cardul, la centru, după fiecare ședință pentru ședința următoare

sau

- se achită integral pentru restul de 9 ședințe, în acest caz acordându-se de un discount de 10%.


În cazul în care doriți informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0733.300.910.

 

 

 

 

 


Georgiana Trandafir
Georgiana Trandafir

Psiholog. Consilier. Psihoterapeut

Psihoterapeut integrativ în formare. Consiliere psihologică individuală adulți, adolescenți și copii.
Consiliere psihologică de familie. Grupuri terapeutice şi de dezvoltare personală pe diferite teme.

 

 

 

Clientii activelearningcenter.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll <