High 5 -  Pre-Teens A2+/B1

High 5 - Pre-Teens A2+/B1

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie

High 5 este un curs ce adresează elevilor de gimnaziu cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani care au deja noțiuni de bază de limba engleză. Motivația copiilor este stimulată cu ajutorul unor teme de interes pentru vârsta lor, a vieții lor de zi cu zi, texte de actualitate, filmulețe captivante și personaje cu care găsesc asemănări, dar și deosebiri, personaje cu care se identifică și cărora își doresc să le semene sau de care doresc să se diferențieze. 

Love Learning Academy ține cont de perioada specifică de dezvoltare în care se află copiii, o perioadă de tranziție de la copilărie la adolescență, perioadă în care se produc multe schimbări la nivel fizic și psihic, o perioadă de căutări de sine, de formare a identității în care copiii au nevoie de susținere și înțelegere, de încurajare și încredere, de apartenență la grup și acceptare. Astfel avem în vedere dezvoltarea holistică a copilului, limba engleză devenind un mijloc de comunicare și relaționare cu ceilalți colegi de grup precum și un mijloc de autocunoaștere.

Se dezvoltă abilitățile de scriere, vorbire, citire și înțelegere în limba engleză, se achiziționează structuri gramaticale și se îmbogățește vocabularul activ prin prezentarea acestora în contexte familiare cu care preadolescenții intră în contact în mod natural. Cursul contribuie la pregătirea pentru examenele Cambridge (KET/PET). Metodele folosite apelează tehnologia modernă, varianta tipărită a cursului fiind însoțită de o versiune digitală interactivă accesată pe platforma Express Publishing DigiBooks.

Suportul de curs nu este inclus în preț.


Clientii activelearningcenter.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <