I Wonder – Juniors A1/A2 (7-12 ani)

I Wonder – Juniors A1/A2 (7-12 ani)

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie

I Wonder este un curs conceput pentru școlarii din clasele primare. La această vârstă copiii sunt foarte receptivi, foarte curioși și dornici să învețe lucruri noi, motiv pentru care sunt invitați în lumea familiei Wonder, pentru care, drumul spre înțelepciune începe – așa cu spunea Socrate - prin a-ți pune multe-multe întrebări. Împreună cu Elsa și Cody, cei doi copii ai familiei Wonder, împreună cu prietenii lor Tara, Carlos și cățelușul Chico, școlarii se avântă în căutarea răspunsurilor la toate întrebările lor despre lume și viață. Și cum era de așteptat apare și elementul fantastic, Roboțelul Rolo care-i însoțește peste tot și le deschide lumea realității augmentate.

Cu ajutorul aplicației i Wonder, ce se descarcă de pe Apple Store sau Google Play, copiii pot scana anumite activități din suportul de curs și personajele prind viață și-i inițiază pe micii învățăcei în tainele limbii engleze, dar și ale lumii în care trăiesc, întrucât activitățile propuse le poartă pașii în domenii de cunoaștere precum matematica, științele, geografia, istoria, muzica sau arta. Învățăm valori morale precum prietenia, cooperarea, respectul, empatia, fair-play-ul, învățăm să respectăm reguli de interacțiune în grup, să ne creștem atenția și să ne folosim cu încredere abilitățile  pe care ni le formăm.

Love Learning Academy creează un mediu dinamic în care copiii învață prin activități interactive, cântece, jocuri, povești, dramatizari, craftwork, animații, documentare, proiecte, e.t.c. Ținem cont de stilurile diferite de învățare ale copiilor și folosim inteligențele lor predominante pentru a le stimula progresul și reușita în învățare. Activitățile folosite urmăresc să dezvolte abilități de comunicare în limba străină, să dezvolte creativitatea și gândirea critică a copiilor.

Copiii sunt încurajați și apreciați pentru ca experiența de învățare să contribuie la formarea motivației interne pentru a crește și a cunoaște.

Se lucrează pe patru grupe de vârstă (clasele 1/2/3/4). Suportul de curs conține atât materiale tipărite (Student’s book, Activity Book, Grammar Book), cât și materiale digitale (iebook, IWB) ce presupun folosirea unei platforme online de învățare a limbii engleze (Express Publishing Digiooks), platformă la care și părinții au acces pentru a urmări progresul copiilor.

Suportul de curs nu este inclus în preț.


Clientii activelearningcenter.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll <