The Happy Smiles - Pre Juniors A1 (6-7 ani)

The Happy Smiles - Pre Juniors A1 (6-7 ani)

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie

The Happy Smiles este un curs pentru copiii de clasă pregătitoare aflați într-un proces de  tranziție de la perioada preșcolară la cea școlară. Încă învățăm limba engleză fără să scriem și să citim, dar ne pregătim pentru etapa de scris si citit cu ajutorul activităților de dezvoltare motorie fină și a celor de coordonare a privirii cu mișcările motorii fine, activități prezente atât în manualul folosit, cât și în caietul de activități. 

Învățăm engleza prin cântece, jocuri, povesti, dialoguri scurte, facem activități din sfera abilităților practice, astfel încât cei mici să-și păstreze zâmbetul pe buze, să fie relaxați și să se implice în procesul de învățare cu pasiune si curiozitate.

Love Learning Academy pune accent pe dezvoltarea holistica a copilului, vizând atât achiziții la nivel mental cât și la nivel emoțional și corporal. Copiii învață prin metode active și dinamice ce stimulează spontaneitatea și creativitatea, sunt încurajați și apreciați astfel încât să-i ajutăm să dezvolte o atitudine pozitivă fața de ei înșiși și față de mediul înconjurător.

Imaginația copiilor este foarte vie și le place să se aventureze în lumi fantastice în care se împrietenesc cu personajele întâlnite, personaje care le oferă modele de creștere și devenire. Lilly, Liam si maimuțica Charlie, puși mereu pe șotii, împreuna cu Nanny Rose ce veghează asupra copiilor cu vigilența lui Mary Poppins își așteaptă noii prieteni cu zâmbetul pe buze.  Cursul Happy Smiles invită copiii la creștere și dezvoltare într-un mediu sigur, conținător ce le oferă încrederea de a păși cu interes în tainele cunoașterii.

Suportul de curs nu este inclus în preț. Pachetul elevului conține manualul elevului atât în formă tipărită cât și versiunea digitală și caietul elevului.


Clientii activelearningcenter.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <