Well Done English - Teens B1+/B2 (15-17/18 ani)

Well Done English - Teens B1+/B2 (15-17/18 ani)

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Locatie

Locatie

Well Done English este un curs care se adresează adolescenților aflați în anii de liceu care au deja o bază solidă a limbii engleze și se gândesc să aleagă limba engleză ca materie de  bacalaureat sau pentru obținerea de certificări internaționale. Motivația cursanţilor este stimulată cu ajutorul unor teme de interes pentru vârsta lor, vocabular relevant pentru viața lor de zi cu zi, lecturi de actualitate, filmulețe și documentare de ultimă oră.

Love Learning Academy ține cont de perioada specifică de dezvoltare în care se află adolescenţii, o perioadă de căutare a propriei identități, de structurare și formare a personalității, în care aceștia au nevoie de susținere și înțelegere, de încurajare și încredere, de apartenență la grup și acceptare. Astfel avem în vedere dezvoltarea holistică a acestora, limba engleză devenind un mijloc de comunicare și relaționare cu ceilalți colegi de grup precum și un mijloc de autocunoaștere.

Se dezvoltă abilitățile de scriere, vorbire, citire și înțelegere în limba engleză, se achiziționează structuri gramaticale și se îmbogățește vocabularul activ prin prezentarea acestora în contexte familiare cu care adolescenții intră în contact în mod natural. Cursul contribuie la pregătirea pentru examenele Cambridge (FCE).

 Metodele folosite apelează tehnologia modernă, varianta tipărită a cursului fiind însoțită de o versiune digitală interactivă accesată pe platforma Express Publishing DigiBooks.

Suportul de curs nu este inclus în preț.


Clientii activelearningcenter.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <