Alfabetul emoțiilor - scurtă inițiere în ABC-ul ascultării nevoilor copiilor noștri

Alfabetul emoțiilor - scurtă inițiere în ABC-ul ascultării nevoilor copiilor noștri

100 Lei
 
Locatie

Locatie Centrul de dezvoltare personala si psihoterapie Didier Anzieu/ Active Learning Training Center, Str. Adrian 22-24, sector 5, Bucuresti.

Alfabetul emoțiilor - scurtă inițiere în ABC-ul ascultării nevoilor copiilor noștri este un workshop interactiv și se adresează părinților curioși să înțeleagă comportamentul copiilor lor. De ce este copilul meu timid? De ce nu are copilul meu stare? De ce este arțăgos? De ce e rușinos? De ce este bullied? De ce este bully? De ce nu are prieteni? De ce lipsește de la școală? De ce țipă? De ce e trist? De ce se pune în situații de eșec? De ce?... De ce? ...

Oare ce este dincolo de acest strat de suprafață al manifestărilor copiilor?

Ne propunem un spațiu și un timp de inițiere în explorarea, ascultarea, reflectarea și învățarea unui ABC emoțional care să ne permită citirea, într-o nouă cheie, a emoțiilor copiilor noștri, ba chiar și pe ale noastre, astfel încât, în timp, să putem purcede la scrierea unor noi scenarii de viață, în care, ne bucurăm că am reușit să creăm un mediu de creștere și dezvoltare suficient de bun, care să permită o exprimare de sine autentică. 

Workshop-ul se desfășoară luni, 04.07.2022, între orele 17:00 - 19:00,  la sediul centrului nostru psiho-educațional din Str. Adrian nr. 22-24, sector 5, București (zona Panduri/Marriott).

Cost
: 100 lei/sesiune

Număr participanți: minim 6, maxim 25

În cazul în care doriți informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0733.300.910.

 

 


Simona Popa
Simona Popa

Simona Popa este profesor de limba engleză, formator, psiholog și psihoterapeut de orientare psihanalitică și autor de manuale de dezvoltare personală pentru copii.

Simona consideră că rolul părinților și al profesorilor este unul primordial în modelarea personalității copiilor și că, pentru exercitarea acestor roluri cu succes, este necesar un proces de (auto)cunoaștere și învățare continuă printr-un demers în care pedagogia se articulează cu psihologia, oferind acces la substraturile profunde și complexe ale psihicului uman.

Simona ține workshop-uri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, lucrează psihoterapeutic cu familii, cupluri, copii și adolescenți, și formativ cu grupuri de părinți și profesori. 

Este fondator al Centrului de dezvoltare personală și psihoterapie Didier Anzieu (Centrul DA) și Active Learning Training Center, înființate sub egida Uniscan Grup Educațional.

Este psiholog educațional și psihoterapeut cu drept de liberă practică avizat de Colegiul Psihologilor din România. 
 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <