Copii si Marionete - Atelier de Dezvoltare Personala - Scolari (7-10 ani)

Copii si Marionete - Atelier de Dezvoltare Personala - Scolari (7-10 ani)

Formular cere pret - Copii si Marionete - Atelier de Dezvoltare Personala - Scolari (7-10 ani)

*Campurile trebuie completate obligatoriu
 


Locatie

Locatie

Copii și Marionete este un atelier de dezvoltare personală conceput pentru copii cu vârsta între 7 și 10 ani dornici să descopere lucruri noi despre ei și despre cei din jurul lor prin intermediul teatrului de păpuși. Fie că intră pe degețelele copiilor sau pe mânuțele lor, marionete fel de fel se însuflețesc, capătă viu grai și mediază interacțiunea dintre copii și diverse personaje din lumea lor internă și externă. Copiii țes împreună povești despre cum sunt și cum vor să fie ei, construiesc punți de comunicare, de încredere și relaționare, se împrietenesc și se prețuiesc. Marionetele vorbesc despre micile lor probleme existențiale și despre emoțiile cu care se confruntă ele și-i pun astfel pe copii în contact cu propriile lor emoții și trăiri. Și așa poveștile copiilor devin poveștile acestor păpuși, iar copiii sunt povestitori, actori și spectatori ce învață să privească în interiorul lor și în jurul lor, să cunoască și să reflecteze.

 

Atelierul de dezvoltare personală se desfășoară pe parcursul a 10 module, fiecare modul se întinde pe o durată de o lună și constă în patru ședințe de 90 minute, câte o ședință pe săptămână.

 

Temele sunt alese de copii în funcție de nevoile lor și ale grupului și ne vor purta inevitabil pașii pe tărâmurile autocunoașterii și intercunoașterii. Copiii vor explora asemănări și deosibiri între sine și ceilalți, vor descoperi calități, interese, talente și resurse personale, se vor confrunta cu emoții diverse și vor vedea cum și le manifestă în varii situații. Vor căpăta abilități de relaționare și se vor deschide către cunoaștere, dezvoltare și creștere.


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <