Teen Show - Atelier de dezvoltare socio-emotionala pentru adolescenti

Teen Show - Atelier de dezvoltare socio-emotionala pentru adolescenti

300 Lei
 
Locatie

Locatie Centrul de Psihoterapie Didier Anzieu (DA), Strada Adrian 22-24, sector 5, București

TEEN SHOW este un atelier inedit de dezvoltare socio-emoțională pentru adolescenți! Teatru psihodramatic în limba engleză la Centrul DA/Active Learning din București începând din 7 octombrie! Vom juca pe scenă experiențe din viața de adolescent, abordând teme precum stima și imaginea de sine, construcția identității, spațiu personal, limite, granițe, vom explora emoții, relații, legături experimentând roluri și contra-roluri. Ne adunăm în studioul de psihodramă al centrului o sâmbătă pe lună pentru o șezătoare de joacă și joc până la vacanța de vară când plecăm în tabără!

 

Numărul de locuri este limitat - maxim 8-10 participanți pasionați de teatru, de dimensiunea vieții interioare și de limba engleză!

 

Acest atelier face parte din programul educațional derulat de ACTIVE LEARNING TRAINING CENTER (ALTC) și Centrul Didier Anzieu (DA), LIFE Q Learning - Profesori, Părinți și Profesioniști - Parteneri pentru o viață de calitate!

 

Durata atelierului: 5 ore plus pauza de masă în fiecare lună

 

10 întâlniri, câte o sâmbătă pe lună, din octombrie 2023 până în iunie 2024, astfel: 7 octombrie, 25 noiembrie, 16 decembrie, 13 ianuarie, 3 februarie, 9 martie, 6 aprilie, 11 mai, 8 iunie.

 

Program:

 

Sesiunea I: 10:00 -12:30

Pauza de masă (sandviș adus de acasă)

Sesiunea II: 13:00 – 15:30

 

Start: Sâmbătă 7 octombrie 2023

Frecvența: o dată pe lună, sâmbăta în intervalul orar 10:00 -15:30/16:00. Grupul solicită continuitate pe parcursul celor 10 luni.

 

Cost: 300 lei/întâlnire (lunar)

Număr participanți: minim 8, maxim 12

Locație: Centrul de Psihoterapie Didier Anzieu (DA), Strada Adrian 22-24, sector 5, București

Facilitator: Simona Popa, psiholog, profesor limba engleză

Înscrieri: pe site sau la telefon 0723.389.188

 

Simona Popa – Psiholog educațional, psihodramatist, psihoterapeut psihanalitic de cuplu și familie, profesor limba engleză, autor manuale de dezvoltare personală pentru copii și preadolescenți.

 


Simona Popa
Simona Popa

Simona Popa este profesor de limba engleză, formator, psiholog și psihoterapeut de orientare psihanalitică și autor de manuale de dezvoltare personală pentru copii.

Simona consideră că rolul părinților și al profesorilor este unul primordial în modelarea personalității copiilor și că, pentru exercitarea acestor roluri cu succes, este necesar un proces de (auto)cunoaștere și învățare continuă printr-un demers în care pedagogia se articulează cu psihologia, oferind acces la substraturile profunde și complexe ale psihicului uman.

Simona ține workshop-uri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, lucrează psihoterapeutic cu familii, cupluri, copii și adolescenți, și formativ cu grupuri de părinți și profesori. 

Este fondator al Centrului de dezvoltare personală și psihoterapie Didier Anzieu (Centrul DA) și Active Learning Training Center, înființate sub egida Uniscan Grup Educațional.

Este psiholog educațional și psihoterapeut cu drept de liberă practică avizat de Colegiul Psihologilor din România. 
 

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <