Spațiu, Limite, Legături
Formular cere pret - Spațiu, Limite, Legături
*Campurile trebuie completate obligatoriuLocatie Centrul DA, Str. Adrian 22-24, Bucuresti
Înainte de naștere, trăim în spațiul intern al mamei. Apoi ocupăm un loc în casă și în familie. Ne naștem în cadrul unui grup familial și toate experiențele de viață, sunt strâns legate de apartenența la un grup. Ne creăm o nouă familie în care trebuie să facem spațiu pentru noii veniți.
Ni se face spațiu și la rândul nostru creăm spațiu pentru un celălalt. Cum trasăm limitele și granițele dintre noi și ceilalți? Cum îi primim pe ceilalți în spațiul nostru personal? Cum pășim în spațiul personal al altora? Cum creăm un spațiu comun de întâlnire?
Vom porni într-o incursiune care ne poate răspunde la întrebări ca: cine sunt eu, care este spațiul meu, unde se termină spațiul meu, cine intră în lumea mea și cum o face și ce legături creez cu oamenii din jurul meu?
Vom pune în scenă experiențe personale în care ceilalți membri ai grupului vor deveni euri auxiliare. Vom da atenție la ce simțim în rolul nostru și al persoanelor semnificative din viața noastră și vom resemnifica momente critice din istoria noastră de viață. Nu putem schimba trecutul, dar putem privi din perspectiva adultului care am devenit astfel încât să rescriem trecutul din perspectiva prezentului.
Acest atelier face parte din oferta noastră de evenimente Life Q Adults și se organizează la cerere, în dispozitiv de grup cu 8 - 10 participanți.
Facilitatori:
Simona Popa, Psihoterapeut psihanalitic, psihodramatist
Cătălina Hetel, psihodramatist
Vă așteptăm să creăm legături!
Psihoterapeut, psihodramatist, terapeut de familie
Licentiata in arta actorului, psihosociologie si asistenta sociala
Formare in psihodrama, psihoterapeut psihodramatist, director de psihodrama
Formare in psihanaliza legaturilor de cuplu si familie si fotolimbaj
Terapeut individual, de cuplu si coordinator de grupuri de terapie prin psihodrama
Autor de articole
Blog personal www.catalinahetel.eu
Simona Popa este profesor de limba engleză, formator, psiholog și psihoterapeut de orientare psihanalitică și autor de manuale de dezvoltare personală pentru copii.
Simona consideră că rolul părinților și al profesorilor este unul primordial în modelarea personalității copiilor și că, pentru exercitarea acestor roluri cu succes, este necesar un proces de (auto)cunoaștere și învățare continuă printr-un demers în care pedagogia se articulează cu psihologia, oferind acces la substraturile profunde și complexe ale psihicului uman.
Simona ține workshop-uri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, lucrează psihoterapeutic cu familii, cupluri, copii și adolescenți, și formativ cu grupuri de părinți și profesori.
Este fondator al Centrului de dezvoltare personală și psihoterapie Didier Anzieu (Centrul DA) și Active Learning Training Center, înființate sub egida Uniscan Grup Educațional.
Este psiholog educațional și psihoterapeut cu drept de liberă practică avizat de Colegiul Psihologilor din România.