Discover My World - Juniors A2 (10-12 ani)

Discover My World - Juniors A2 (10-12 ani)

1000 Lei
 
Locatie

Locatie : Centru Educational / Online

     Discover My World – Juniors A2 (10-12 ani)

 

Programul educațional Discover My World vizează dezvoltarea unor competențe indispensabile în viață, de care avem nevoie indiferent de drumul pe care ne alegem să pornim. Cunoașterea limbii engleze, precum și însușirea unor  noțiuni de utilizare a calculatorului, deschid canale de comunicare către lume și ne permit să utilizăm cunoașterea în folosul fiecăruia și în același timp al tuturor. Atelierele de dezvoltare personală îi ajută pe copii să-și descopere și să-și cunoască propria lume interioară, să capete încredere în ei și să se avânte cu curaj în viață.

 

Este conceput pentru copii cu vârste între 10 și 12 ani familiarizați cu limba engleză. Programul cuprinde Cursuri de Limba EnglezăAteliere de Dezvoltare Personală și Cursuri de utilizare a Calculatorului. Se desfășoară pe parcursul a 3 module, cu durata de două săptămâni fiecare, ce pot fi parcurse separat.

 

Cursul de limba engleză le propune teme de cultură generală din domeniile științei pe care le abordează prin lecturi, mini-documentare video și activități interactive ce contribuie la dezvoltarea abilităților de a citi, asculta și vorbi într-o limbă străină și ajută la consolidarea unor structuri gramaticale și la îmbogățirea vocabularului.  

Învățăm să gândim critic, alcătuim echipe de cercetași, cooperăm, comunicăm, explorăm și descoperim lumea în care trăim. 

Materialele folosite sunt interactive, folosesc tehnologie modernă, cărțile tipărite fiind însoțite de versiunea online ce poate fi descărcată pe telefon, laptop sau tabletă.

 

Modul 1

The Age of the Dinosaurs

Modul 2

Weird Animals

https://www.uniscan.ro/upload/weird.jpg

 Modul 3

No Bones

 

Atelierul de dezvoltare personală le propune copiilor să pornească în căutarea unor comori personale, a calităților și resurselor lor pe care le vor folosi să-și construiască încrederea în ei înșiși. În modulul al doilea vom căuta împreună emoțiile care le dau de furcă zi de zi, le vom recunoaște, le vom explora pe fiecare în parte și vom învăța să le înțelegem. Împreună construim o atitudine pozitivă, învățăm să ne apreciem, să fim prietenoși și să cooperăm.

Modul 1: Cum sunt eu?

Modul 2: Emoțiile mele de zi cu zi.

Modul 3: Cum sunt ceilalți?

 

Cursul de utilizare a calculatorului îi va ajuta pe copii să folosească tehnica de calcul în mod util în procesul de învățare sau în activitățile lor extra-școlare.

Copiii actuali, „nativi digital”, se nasc și cresc înconjurați de tehnologie. Este necesar să îi învățăm cum să utilizeze aceste resurse noi pentru a învăța, de exemplu, cum să utilizeze un calculator în munca lor de zi cu zi, cum să lucreze cu fișiere și foldere, cum să utilizeze Internetul, cum să lucreze cu documente sau tabele, etc.

Atelierele conținute de acest curs sunt pregătite pentru a fi în acord cu nivelul de vârstă al elevilor participanți: 10-12 ani.

Modul 1:  ABC-ul Windows-ului și al programelor de bază (Lucrul cu fișiere și foldere; Accesoriile Windows-ului; Aplicații pentru editarea textelor).

Modul 2:  Prietenul meu, calculatorul (Utilizare MS Word și alte editoare de text; Aplicații de calcul tabelar; Utilizare MS Excel.).

Modul 3:  Calculatorul - instrument de lucru și producție multimedia (Lucrul colaborativ; Cum sa ne facem rapid și simplu propriul site web).

 

Cursurile online se desfășoară prin intermediul platformelor Zoom și  Express Publishing DigiBooks.

  

Un modul conține:

- 10 ședințe Limba Engleză

- 5 ședințe Dezvoltare Personală

- 5 ședințe Utilizarea Calculatorului

 

Durata: Un modul se desfășoară pe parcursul a 2 săptămâni și oferă 30 ore de studiu (3 ore/zi).   

Intervale disponibile:

20-31 Iulie    3-14 August    17-23 August

Grupă: 10-12 copii  

Pret/modul: 1000 lei 900 lei. Abonează-te la newsletter și folosește cuponul de reducere de 10% pe care îl primești pe mail. 

Suportul pentru cursul de limba engleză nu este inclus in preț (variază intre 34 și 40 lei in functie de titlu).

Contactați-ne pentru a obține o ofertă în cazul parcurgerii mai multor module.


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <