Journey to My World - Pre-Teens A2+/B1 (13-15 ani)

Journey to My World - Pre-Teens A2+/B1 (13-15 ani)

1000 Lei
 
Locatie

Locatie : Centru Educational / Online

Journey to my World - Seniors A2+/B1 (13-15 ani)

 

Programul educațional Journey to my World vizează dezvoltarea unor competențe indispensabile în viață, de care avem nevoie indiferent de drumul pe care ne alegem să pornim. Cunoașterea limbii engleze, precum și însușirea unor noțiuni de utilizare a calculatorului, deschid canale de comunicare către lume și ne permit să utilizăm cunoașterea în folosul fiecăruia și în același timp al tuturor. Atelierele de dezvoltare personală îi ajută pe pre-adolescenți să-și descopere și să-și cunoască propria lume interioară, să capete încredere în ei și să se avânte cu curaj și curiozitate în viață.

 

Este conceput pentru preadolescenți cu vârste între 13 și 15 ani cu un nivel mediu de limba engleză. Programul cuprinde Cursuri de Limba EnglezăAteliere de Dezvoltare Personală și Cursuri de utilizare a Calculatorului. Se desfășoară pe parcursul a 3 module, cu durata de două săptămâni fiecare, ce pot fi parcurse separat.

 

Cursul de limba engleză le propune teme de cultură generală din domeniile științei, geografiei și istoriei pe care le abordează prin intermediul legendelor și miturilor ce le vor stimula imaginația și curiozitatea, antrenându-i în lecturi și mini-documentare video, în activități interactive ce contribuie la dezvoltarea abilităților de a citi, asculta și vorbi într-o limbă străină și ajută la consolidarea unor structuri gramaticale și la îmbogățirea vocabularului.

Materialele folosite sunt interactive, folosesc tehnologie modernă, cărțile tipărite fiind însoțite de o versiune online ce poate fi descărcată pe telefon, laptop sau tabletă.

 

Modul 1

Ancient Monsters

https;//www.uniscan.ro/upload/ancient monsters.jpg

Modul 2

Ancient Egypt

Modul 3

Volcanoes

 

Atelierul de dezvoltare personală invită pre-adolescenții într-o expediție în lumea lor interioară, o lume marcată de transformări și schimbări cu care au nevoie să se familiarizeze. Vom explora împreună aspecte ale acestei perioade de tranziție de la copilărie la adolescență, vom descoperi valori personale și credințe și ne vom schița imaginea propriei identități.

Modul 1: Schimbări în corpul meu

Modul 2: Emoții vechi/ Emoții noi

Modul 3: Imaginea de sine

 

Cursul de utilizare a calculatorului îi va ajuta pe copii să folosească tehnica de calcul în mod util în procesul de învățare sau în activitățile lor extra-școlare.

Copiii actuali, „nativi digital”, se nasc și cresc înconjurați de tehnologie. Este necesar să îi învățăm cum să utilizeze aceste resurse noi pentru a învăța, de exemplu, cum să utilizeze un calculator în munca lor de zi cu zi, cum să lucreze cu fișiere și foldere, cum să utilizeze Internetul, cum să lucreze cu documente sau tabele, etc.

Atelierele conținute de acest curs sunt pregătite pentru a fi în acord cu nivelul de vârstă al elevilor participanți: 13-15 ani.

Modul 1:  ABC-ul Windows-ului și al programelor de bază (Aplicații pentru realizarea de prezentări; Utilizare MS PowerPoint; Lucrul colaborativ).

Modul 2:  Prietenul meu, calculatorul (Aplicații de calcul tabelar; Utilizare MS Excel; Lucrul colaborativ).

Modul 3:  Calculatorul - instrument de lucru și producție multimedia (Cum sa ne facem rapid si simplu propriul site web; Noțiuni de bază pentru proiectele multimedia).

 

Cursurile online se desfășoară prin intermediul platformelor Zoom și  Express Publishing DigiBooks.

 

Un modul conține:

- 10 ședințe Limba Engleză

- 5 ședințe Dezvoltare Personală

- 5 ședințe Utilizarea Calculatorului

 

Durata: Un modul se desfășoară pe parcursul a 2 săptămâni și oferă 30 ore de studiu (3 ore/zi).

Intervale disponibile:

20-31 Iulie    3-14 August    17-23 August

Grupă: 10-12 copii      

Pret/modul: 1000 lei 900 lei. Abonează-te la newsletter și folosește cuponul de reducere de 10% pe care îl primești pe mail.

Suportul pentru cursul de limba engleză nu este inclus in preț (variază intre 34 și 40 lei in functie de titlu).

Contactați-ne pentru a obține o ofertă în cazul parcurgerii mai multor module.


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Newsletter
Abonare
Scroll <